Kategorier Gratis sexnoveller.dk paradise hotel deltakere

Thai aroma massasje oslo kristendating

thai aroma massasje oslo kristendating

Velkommen til oss, vi vet hvilke behandlinger og teknikker som har størst effekt. Priser, thai Massasje 30 min. Medarbeidere, fine bilder, thai Aroma Massasje As, vei beskrivelse. Trikk: 17 til Carl Berners plass. Sawasdee - godt for kroppen! Hos oss får du kjøpt fine gavekort enten på spesifikke behandler eller på hele salongen! Gruppemassasje Ønsker du å ta med kjæresten på parmassasje i romantiske omgivelser? Besøk vår salong på Frogner! Vi hjelper deg å finne behandlingen som passer best for deg. Vi tilpasser våre behandlinger etter dine ønsker og behov. Thai Aroma Deep Tissue-massasje, vår signaturmassasje! Ønsker du å sette opp et fast behandlingsprogram? I hverdagen lar vi ofte stresset ta overhånd, og glemmer å ta vare på oss selv. Aromaterapi, for de som vil bare bli avslappende både kropp og sin.

Erotiske noveller dk chatroulette norge

Aromaterapi, bruker aromaterapisk olje med en mykk massasje. Du kan velge hvilken massasje du ønsker. Gjør noe sosialt ut av det, og få en minnerik opplevelse dere sent vil glemme! Dette er utrolig viktig for å gi riktig behandling og unngå skader. Ta kontakt for et tilbud. 1 time 500. Hard massasje med nøytrale oljer. 1 time 600. Sawasdee og velkommen til oss! Four hands, utfører av 2 massører.

thai aroma massasje oslo kristendating

Thai Aroma - Frogner, oslo, Norway En hard massasje for de som trenger mer enn av slappende massasje. Thai massasje salong i oslo som både har mannlige massører og kvinnelige massører. Specialties: Vi er thai damer gir massasje på Carl berners plass. Sawasdee, thai, aroma, thai, massasje, oslo Thai, aroma, massasje, aS Om oss Sawasdee, thai, aroma, massasje og aromaterapi i hjertet Vi har overtatt denne salongen og drevet der fra. Thai Aroma Massasje,. 109 likes 1 talking about this. Thai massasje salong på Carl Berners Plass. Specialties: Thai Aroma, deep-Tissue Olje massasje ; aromaterapi blandet med thaimassasje teknikker der det er hovedfokus på thaimassasje. .


Stripper stavanger alien fleshlight


Kombineres med Thai Aroma Deep Tissue-massasje. For å rekke å gi spesialtilpasset er en minimumsbehandling på minst 90 minutter nødvendig. Kom gjerne innom oss for å få råd og veiledning. Behandlingen egner seg godt for idrettsutøvere og de som trener mye. Vi vet hvilke behandlinger og teknikker som har størst effekt. Ordet sawasdee er en høffelig hilsen på Thailandsk. Hos oss kan du føle at du er i gode hender! Tlf:, e-post: Åpningstider, man-Fre 10-21, lør/Søn 12-20. Vil du bestille time eller har du spørsmål? Effektive behandlinger, thai massasje, for deg som vil mer enn avslappende massasje. Olje Massasje, interracial datingside moss bruker oljer uten lukt. Sawasdee Thai Aroma, massasje og aromaterapi i hjertet av Oslo. Flere av våre ansatte har spesialisert utdanning innen gravidmassasje. T-bane: 4,5,6 til Carl Berners plass. Kanskje du vil kombinere massasje og kvalitetstid med vennegjengen? Fokus på å løse opp knuter og anspente muskler. Kjenner du noen som fortjener å skjemmes bort med en deilig massasje? Den perfekte gaven til noen som fortjener det. Kontakt oss i dag, utviklet. Thai Aroma massasje by l'Occitaine, massasjebehandling med bruk av oljer fra LOccitane. Kjøp ti behandlinger få én gratis! Du kommer til å elskedenne opplevelsen. Lojalitetskort får du i salongen. Hos oss får du fotmassasje kombinert i våre behandlinger om ønskelig. Tradisjonell thaimassasje, hard, oljefri massasje med fokus på å løse stive muskler og behandle ømme punkter. Vi setter stor pris på våre lojale kunder. Med lojalitetskort hos oss får du hver. Behandlingene våre skal både føles godt på kroppen og ha god effekt. Lang erfaring, våre ansatte har mange års erfaring innen massasje og aromaterapi. Vi tilbyr, høy kompetanse, vi setter strenge krav til at våre ansatte har utdanning og tilstrekkelig kompetanse på feltet.


Daikai massasje oslo leketøy for menn

Vi tilbyr massasje for gravide på alle stadier i graviditeten. Navnet vårt stammer fra saskrit-oeswr "swas som betyr "det er godt". En hard massasje for de som trenger mer enn av slappende massasje. Bestill time, four Hands 30 min. Develo, en del av, personvern. Hva kan vi hjelpe deg med? Alle våre ansatte er fagutdannet og medlemmer av Norsk Massasjeforening.

thai aroma massasje oslo kristendating

Skype dating realeskorte.no

Fotmassasje, full fokus på å løse opp beina og trigger punkt. Bestill time, aromaterapi 30 min. Vi gir rabatt til grupper som bestiller sammen minst 4-5 dager i forveien. Styrken på massasjen er hardere enn vanlig aromaterapi og klassisk massasje. Behandlinger foregår med. Velkommen til det beste av thai aroma og thai massasje i, oslo. Vi holder til i hyggelige omgivelser på Frogner. Vi har en stor og fin reseps.

thai aroma massasje oslo kristendating